bedrijven

Dilbeek heeft tal van grote bedrijven in meerdere bedrijfskernen, vooral in de deelgemeente Groot-Bijgaarden.

E40

Dilbeek sluit aan op het hoofdwegennet, gevormd door de ring rond Brussel en de E40, de snelweg naar Gent.  Het op- en afrittencomplex te Groot-Bijgaarden en Dilbeek, maken een vlotte toegang tot de ring van Brussel en de E40 mogelijk.

tips voor leerkrachten:

Werkblad maatschappij winkelstraat

– Om een duidelijker overzicht te hebben over de bedrijventerreinen in Groot-Bijgaarden, surf je naar Geopunt. Klik rechts op ‘landbouw, visserij en economie’ en vervolgens op ‘bedrijven’. Klik het vakje ‘bedrijventerreinen’ aan en typ Dilbeek in de zoekfunctie.

a

– Via Gouden Gids kan je allerlei contactgegevens van bedrijven opzoeken (met uitgebreide zoekfuncties en sorteermogelijkheden). Interessant om info te verzamelen voor bv. een bedrijfsbezoek of een bezoek aan een bedrijventerrein of een zelfstandige in de buurt.

Hieronder vind je een aantal bedrijven die zich openstellen voor schoolbezoeken.

Royer

naam: Royer nv

adres: Stationsstraat 309-312, 1700 Dilbeek

telnr.: 02/464.05.80

e-mailadres: info@royer.be

website: www.royer.be

plan:  aa

openingsuren: maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u, zaterdag van 9u tot 17u

omschrijving: Royer is al jarenlang een begrip voor elke doe-het-zelver in het Pajottenland en omstreken. Er is een uitgebreid aanbod aan materialen en toebehoren. Je vindt er meer dan 30.000 kwaliteitsartikelen van verschillende merken. Het familiebedrijf bestaat uit 2 activiteiten : de doe-het-zelf houthandel en de meubel-op-maat afdeling.

doe-het-zelf/houthandel : deze producten kan je er vinden: gereedschap, verf en decoratie, ijzerwaren, hout, bouwmaterialen, alles voor sanitair en tuin, …

meubelen op maat: Sinds 1927 levert Royer diverse uitrustingsmeubelen op maat aan handelszaken, kantoren, horeca, bejaardentehuizen enz. Ook aan particulieren met individuele wensen, bieden zij talrijke mogelijkheden en oplossingen. Allerlei houtbewerkingen en maatwerk kunnen gerealiseerd worden.

klasbezoek: Voor een klasbezoek moet je eerst een afspraak maken met Philippe of Nathalie Royer.

foto’s

aaaa aaaaa aaaaaa   a